jueves, 26 de mayo de 2011

NOTICIAS DEL 15 M

" Para qué sirve un contrabajo"

Madrid, Puerta del Sol. 25 mayo 2011

foto: J. M. García Martínez


Hoy, a las 17.00 h., en la Plaça Catalunya


Actuación de la "Indignats Jazz band"



Molt bones a tots!

Dijous 26 a les 17h hores farem una jam session a Plaça Catalunya. Degut a les múltiples activitats que es duen a terme a l'Acampada disposem, en principi, d'una hora en un lateral de la Plaça. Tot i això, no es descarta que es pugui allargar.

No tenim intenció de ser la veu de tot el col.lectiu de músics, però si que som uns quants que estem cansats de la marginació en la que vivim els que ens dediquem a la música.

L'Administració cedeix els seus espais i dedica recursos a grans events (festivals, macroconcerts, rues millonàries pel carrer...) i, en canvi, no fa res per a evitar que aquells locals que aposten per la música en viu puguin dur a terme les seves activitats. Al contrari, els persegueix. Treballem en escoles de música amb contractes precaris o sense contracte. I una multitud d'agessions que rep el món de la música i el col.lectiu de professionals que s'hi dediquen.

Crec que hem d'aprofitar el marc creat a Plaça Catalunya i a totes les altres places del país per fer sentir també la nostra indignació. Ens agradaria poder fer un recull de tot el malestar i de les propostes que tinguem per a intentar canviar la nostra situació i dignificar la nostra professió.

Us invitem a tots a participar en la jam del dijous i a crear un espai de reflexió.

Indignats Jazz Band


(gracias al amigo Martí Farré por la información)

2 comentarios: